Posted Thursday November 29 2012 by marianna

featured at costume 1/2013

costume3-4

costume3-3

costume3-2

costume3-1

Yeey, I’m featured at the newest issue of Costume! The interview is mainly about my collection for Bik Bok, explaining how everything happened etc.

Today is so hectic: first visiting the Bik Bok store for a media event and meeting people, after that quickly home to do a couple collaboration related things, then (actually next) fixing my make up, changing clothes and heading to Bik Bok party. I’m going there a couple hours earlier for rehearsal, I’m not quite sure what’s about to happen but some kind of an interview and later my clothes are featured in a fashion show. Cool!

Joko olette lukeneet uusimman Costumen? Sieltä löytyy myös juttu vaatemallistostani, jossa kerron tarkemmin miten projekti eteni, mikä oli inspiraationi yms.

Tänään on niin kiireinen päivä: ensiksi Bik Bokin myymälään Kamppiin media eventtiin ennen liikkeen aukeamista, sitten kotiin pikaisesti hoitamaan muita yhteistöihin liittyviä juttuja, ja seuraavaksi vaatteiden vaihto ja Bik Bok juhliin suuntaaminen. Menen pari tuntia aiemmin harjoituksiin, en oikeastaan tiedä mitä siellä harjoitellaan, mutta pieni haastattelu varmaan luvassa. Myöhemmin näen vaatteitani vielä muotinäytöksessä, siistiä! Nähdään illalla!

61 Responses to featured at costume 1/2013

 1. nnea says:

  Oli kyllä upeita sun vaatteet livenä! Ja aivan tajuttoman pitkä jono kampissa tänään, itse pääsin ihanien vaatteiden ja goodiebagin kanssa kotiin:)

 2. Ana Machado says:

  It’s so funny (in a good way) to think, look where you are now!
  So many things have changed since I “discovered” you back in 2009. Look how at how many things can happen in just 4 years!
  I’m amazed! I just wish you lots and lots of good things on your way, that you keep chasing your dreams, and never ever change the way you are, and what you like for someone/some job.
  Your blogs is one of my favorite blogs ever! Really! :)
  Sorry that many letters hahaha I just felt the need to say this!
  xo

 3. Cava says:

  Heippa,

  paljon onnea sulle tästä mallistosta, sä jos joku oot suomalaisista bloggaajista se, jolta osasin eniten odottaakin mallistoa jonkin firman kanssa. Ja vielä Bik Bok, mun lemppari! :) Huomenna pääsenkin kaivamaan jo sun tuotteita kun pääsen Bik Bokissa käymään, en malta odotaa :) ONNEA siis vielä ja toivotaan että ei jää yhteen kertaan tämä!

  – Cava :)