Posted Tuesday December 11 2012 by marianna

last night in paris

pariisi-16

pariisi-15

pariisi-18

pariisi-14

pariisi-17

pariisi-19

Tonight is the last night here in Paris. We don’t want to leave here! Now I’m laying on my bed and my stomach is so full after a perfect dinner, caesar salad and cheese cake. I’m trying to gather all my last energy and pack my things. My friend is already asleep. I’ll show you photo diary post from here when I get home. Good night lovelies!

 

95 Responses to last night in paris

 1. hannah alehandra says:

  Oh, I just love Paris! I have the same feeling, too, whenever I have to leave. It’s so hard..! It’s perfect there, great fashion, beauty everything surrounding you, lots of parks, amazing food and shopping.. I went to Paris a month ago for a week and had the time of my life, as I always do.
  Can’t wait to see your photo diary :)
  Oh, and yum caesar salad.. A classic.
  Much love, from your follower in England.

  Hannah Alehandra
  http://hannahalehandra.blogspot.co.uk/

 2. www says:

  Ensinnäkin, sulla on aivan mahtava blogi! Oot tosi kaunis ja sulla on tyylitajua. Tiedätkö mitä? Sä olet mun tyyli-ikoni:) Voin jopa väittää, että siitä asti kun aloin lukemaan sun blogia, sä menit jopa Olivia Palermon ohi, joka on ollut jossain vaiheessa mun ykkös tyyli-ikoni, mut nyt sä oot ykkönen:) Sun tyylis tuntuu niin mun omalta, joten oot huippu inspiraatio mulle!! Mukavaa lukea ja nähä kuvia sun Pariisin reissusta, varmaan oli huippukivaa siel:)

  Risuja, voisit postailla useammin!! Toki ymmärrän jos on muita kiireitä… Ja ois ihan kohteliasta vastata ihmisten kommenteihin, ainakin kysymyksiin. Lukijoista pitäis olla kiitollinen ja jos joku vaivautuu jättämään kommentin, ois ystävällistä vastata:) Yleensä en lue sellaisten blogeja, jotka eivät vastaa kommenteihin.. Mulle henkilökohtaisesti tulee niistä “ylimielinen” kuva, että he haluavat pitää etäisyyttä lukijoihinsa. Ja se ei oo hyvä juttu lukijoiden mielestä!

  Kysymys Marianna sulle (toivottavasti vastaisit..)! Sulla oli yhdessä kuvassa Zarasta ostettu sellanen mokkanen musta laukku, missä on kultainen ketju ja kultaisia niittejä. Taisi maksaa Zarassa satasen. Mä niin tykästyin siihen laukkuun nähtyäni sen Zaran liikkeessä, teki mieli ostaa se. Mut olen vähän kahden vaiheilla ostanko vai en. Millainen se laukku on käytössä? Siinä on vähän oudon mallinen se sisältö, kun laukku avataan, ja se sisältö aukee sieltä läpästä? Onko se laukku vaikeahoitoinen, käytätkö siihen mitään suojaavaa ainetta? Kannattaako se ylipäänsä ostaa vai jättää kauppaan? Mitä mieltä olet, kun sulla se on? :D

 3. Iida says:

  Ihania kuvia!
  Tämä ei nyt mitenkään liity aiheeseen, mutta ajattelin kysyä; kun kävelet esimerkiksi helsingin keskustassa, nii tullaanko sinulle monesti jutteleen, siis niinku jotku lukijoista? Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen. Ihana blogi ja kaunis tyttö :3

  • Jenny says:

   Tähän mäkin haluaisin kuulla vastauksen: tullaanko sua usein moikkaamaan ja jutteletko usein lukijoittesi kanssa? :)

 4. Helena says:

  wheres your winter jacket from ? the one your wear in the last photo? i desperately need a new one and yours looks so nice and warm !

 5. Zara says:

  Marianna, why didn´t you take a proper pictures. sometimes i feel like, you don´t wanna taky a picture, unless it´s perfectly arranged or whatever. But you are beautiful, it doesn´t have to be like that :-)

 6. lalalala says:

  Hey,your pics are great, but please show us more pictures of your outfits, because on these photos we can’t see anything :(

 7. Huoh says:

  Vastaisit sulle esitettyihin kysymyksiin. sun lukijamäärät triplaantuis, koska susta sais paljon ystävällisemmän ja positiivisemman kuvan jos vastaisit. Lopetan koht sun blogin seuraamisen just ton takii. En kyl ite oo sulta koskaan mitään kysyny, mut monet muut on. Ärsyttää.

  • kysyjä says:

   Olen samaa mieltä… Haluaisin myös tietää, miksi et vastaa sinulle esitettyihin kysymyksiin?
   Et voi olla niin kiireinen vai eikö sua vain yksinkertaisesti kiinnosta? Kertoisit edes ihmiselle syyn, et miksi et vastaa, etkä vaan olis hiljaa asiasta. Ärsyttää myös minua.

   • marianna says:

    En ole päässyt nyt lukemaan kommentteja, tulin toissayönä Pariisista, jossa ei ollut aikaa olla koneella eikä kunnollista nettiäkään, ja sen jälkeen tehnyt rästistä töitä ja koittanut saada meilit kuntoon, nyt on vuorossa blogi :) Pahoittelen, välillä tulee näitä aikoja kun en vain kerkeä kaikkea!

   • Jesse says:

    hey love, Sorry you’ve been ill. That blows! Hope you’re getting loads of rest, drnnkiig loads of water/coconut water and making sure to eat loads of foods packed with vitamins and anti-oxidants. Feel better soon! Lovely to get an update on your life and I totally know what you’re on about with regard to feeling pressured to keep something up. Glad you chose to just do what felt good to you today. xoxoajira

 8. Eline says:

  Please tell us all the highlights in Paris you recommend us? :) I’m going in February and would love to see which things you recommend!

 9. unknown says:

  Do you Marianna ever answer to your fans??? I have seen so many questions here from people and not a single answer from you to them!! Are you so arrogant or what that you don’t bother to answer them? So STUPID of you because apparently so many people likes you but you don’t have nothing to say to them????

  WHY are you so arrogant?

  • Anna M. says:

   Wow, that’s really brave of you to post a comment like this without a name ;)
   Do you think Marianna doesn’t have a life besides her blog? She’s answering a lot of questions in her comments, on instagram and she’s replying to mails aswell.
   And also she does questions post, where you can ask everything you want – and would you answer on every blog post the same questions? I don’t think so.

   Do you think Lady GaGa is arrogant because she doesn’t answer everyone on Twitter?

   Oh, and maybe she’s busy after coming back from Paris? Or she’s with her family. Who knows, but she isn’t arrogant.

   Cheers.

   • unknown says:

    First of all: You must be her close friend, because you seem to know her so well… ;)

    And does it make a differens if I would have told my name? Jenny, Andrea, Anna, Maria….does it really matter what is my name?

    I don’t mean that she should answer right away but she never does (in these questions in the blog, not in instagram or anywhere else, HERE) ! Please, could you name some posts where she has answered to someones question because I haven’t found any!

    I just meant to say that if someone asks you that “where is your jacket from” (if she hasn’t told that in the post) or, like many people here, said “I love your post and pictures and…..” she never even said “thank you”! I just think that’s odd..

    I haven’t ever asked her anyhting and I don’t even want to, but I feel so sorry for these people who has! And if she has this “question post”- thing once a year then…ain’t that just stupid that only that time you can ask her “where is your jacket from”, “or was it cold in Paris” etc?!

    And siriously, do you compare Marianna and Lady Gaga?? :D :D

   • marianna says:

    I answer really often to the questions on Instagram, and I try to do it also here on my blog. And I also have thanked my readers sooo many times, and told that I appreciate every one of them and every single comment, but I should do it maybe more often, since you haven’t noticed..

    There comes times when I don’t have time for everything, and sometimes it gets quiet on my blog, but I’ll always be back :)

  • marianna says:

   I have been so extremely busy after my trip, but now I have finally time again for my blog! I’m sorry if you’ve felt I’m arrogant, but I appreciate every single comment and reader. Sometimes life just gets so busy that you feel like burned-out…

   • unknown says:

    Like I said before, I don’t mean only this post’s comments but in general. I haven’t noticed that you would have answered in any question in your blog… :/ Or do you only comment in privat (by e-mail)? I think that people who comment in here would also want to have an answer, not only people in instagram…I read few other bolggs also and they really often answer to their fans in their blog.

    And I know that you are living your life and not only blogging and that is a good (and healthy!) thing. But that doesn’t mean that you don’t have ever time to answer here…. I haven’t ever asked you anything but seeing that these people here don’t have any answers from you, that is just sad becaus they really like you…

 10. Dou Joynter says:

  I just fall in love with your blog. I’m just so sad that you left Paris, I live there and I really wanted to see you ahah.
  Just to say how amazing work you do with your photos and everything !
  Hope you enjoy our city :)

  Love from France.