Posted Sunday February 9 2014 by marianna

sporty sunday

sporty1

After yesterday’s night out it felt so good waking up early today (not sleeping til noon and feeling like zombie the rest of the day), changing into something sporty and comfy, and heading out to sunshine for powerwalk. Then continuing for brunch and blogging. Now I’m sipping my third cup of coffee , but on Sundays after only few hours sleep that’s acceptable I guess. I’ve only lately discovered how much more fun it is to do work in a cafe or some other place with full of people and lively environment. With all kind of hustle and bustle around me I’m even more efficient!

Eilisillan jälkeen oli ihana herätä aikaisin (eikä nukkua iltapäivään ja zombeilla loppupäivää niinkuin perinteisesti venähtäneiden iltojen jälkeen), vaihtaa mukavat sunnuntaivaatteet ja lähteä aurinkoiseen ilmaan pienelle powerwalkille. Powerwalk jatkuikin kannettavan kanssa lopulta brunssille ja nyt tässä bloggailen kolmas kahvikuppi vieressä. Noo parin tunnin yöunien jälkeen sallittua, sunnuntait saa olla tällaisia. Oon vasta vähän aikaa sitten tajunnut miten paljon kivempaa töiden teko on kahvilasta käsin tai muualta missä on ympärillä hälinää, oon paljon tehokkaampikin kun pysyy aivot virkeinä! Ei suinkaan johdu kahvista…

sporty2

sporty3

sporty5

sporty4

102 Responses to sporty sunday

 1. Monica says:

  I’d rather get some work done outside of my house, especially at a cafe with good coffee! I feel like I’m more productive that way.
  I need to start going for power walks once it gets warmer out.

  M.

 2. Anna says:

  You look hot in your pink gym clothes ;) :D and don’t pay attention to those stupid comments about any surgery… that’s the most ridiculous thing I’ve ever heard about you, Marianna. You’re the loveliest girl on earth :* <3

  • Anonymous says:

   I think she did (and there is no auestion about stupid surgery), if you have a look on her Instagram where it’s easier to notice, you’ll see the difference, notably that now she uses taking this “part” of body.

   • Anna says:

    No, you are. You’ve no idea how much this means to me when you’re replying to me! :) I’m still so proud that you mentioned my gift for you on your blog! :* <3

 3. Jenna says:

  Voisitko tehä postauksen erilaisista kampauksista mitä käytät ihan normi arjessa?Esim. Itseä kiinnostais näissä kuvissa näkyvä ponihäntä tarkemmin.

  • marianna says:

   Kiitos postausvinkistä, voisin harkita! Oon vaan vähän huono tekeen kampauksia, tommoinen puolitupeerattu ponnari tai ihan vaan hiukset auki + kiharat on ehkä mun kampausbravuurit :D

 4. diana says:

  moikka. ymmärrän, jos et halua vastata, mutta kysyn nyt kuitenkin. eli olisin kiinnostunu tietään missä sulle on tehty implantit. suunnittelen itse leikkausta, ja sulla näyttää onnistuneen hyvin, joten…olis kiva kuulla kokemuksia =)

  • marianna says:

   No moikka, mulla ei valitettavasti oo antaa mitään vinkkejä, mutta kai mä otan ton kohteliaisuutena haha! Mutta tsemppiä sinne, googlesta varmaan ois apua! :)

 5. Chantelle says:

  I love your workout clothes! And yes, studying/working in an environment where it’s always busy and other people are working too = great efficiency!

 6. ss says:

  Tää kysymys tulee vähän aiheen vierestä, mutta mitä laittaisit päällesi jos olisit lähössä abiristeilylle? Mulla se on edessä ens viikolla ja oon viel ihan hukassa pukeutumisen suhteen! :D

  • marianna says:

   Hmm, mun yks luotto juhla-asu joka tonnekin voisi sopia on nahkahame + mikä vaan yläosa/toppi. Tai mikä vaan hyvin istuva minihame + kivasti laskeutuva tunika. Päälle bleiseri/nahkatakki + sukkikset ja korkkarit. Tai sitten rento pikku musta. Hauskaa risteilyä! :)

 7. ann says:

  love your sportswear! can u please, take a picture of one day from your calendar? i’d like to be more organize and i’d like to know how you describe things you must to do, if that’s not a problem xx

 8. Zhanna says:

  HI, darling, I think you have very beautiful sportswear, which is probably inspiring you perfectly for any personal sports achievements! when I started attending gym, I also made sure to have something beautiful to encourage me for changes. <3 Zhanna, http://www.stylehenge.com

 9. Parisian Bird says:

  You look absolutely stunning! With clothes like that I wouldn’t have a problem finding some motivation to go to the gym.
  And I also think it’s way better to work in a place with people around you. I like to do my things and at the same time watch all the different people around me, it kind of works like inspiration.

 10. Juliaah says:

  Blää miten sä saat urheiluvaatteetki näyttää noin tyylikkäält !! Sain täst inspistä lähtee itekki urheiluvaateostoksil:) jospa sit löytyis taas uutta motivaatiooki..

 11. rosa says:

  Milloin teet loppuihin kysymyksiin vastauspostauksen? Ainakin suomeksi esitettyihin kysymyksiin ei oo tullut vastauspostausta.

  Odotan sitä innolla, kiitos! :)